Anotace: věnuji zpěvačce Daně Dawson za inspiraci, R.I.P.
Za osamělých nocí
tu verše skládám
při svitu svíčky
šustění křídel netopýrů
nad ránem světla zhasínám
za osamělých nocí
růženec svých bolestí
v ruce přebírám
a pláču nad světem, nad lidstvem
nad životem
Přidávám sám komentář. Mou samotu pláč taky odblokovává. :-)
02.05.2016 14:12:13 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?