Ne, to nevoněl tymián
Sentiment z opileckých zvratků
čpěl nocí
pivo v kelímku
otázka co měla umlčet všechny
otazníky
Můžu tě obejmout
jistě že můžeš
není nic, co bys nesměl
že ses mi vrátil
můžeš cokoli
Polib mě
budu si myslet, že jsi to ty
polib mě budu si myslet
že nikdo nikdy nikomu nic
nesliboval
Přečteno 425x
Tipy 12
Poslední tipující: kamínek, boruvka175, adaj, maliska, Luky-33, Frr, Lioness, Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)