Konec
Anotace: Tohle jsem psala pár hodin po tom co se semnou rozešel kluk takže to prosím berte z rezervou...
Nebe se zahalilo tmou,
Kapky padají na okno.
Byla jsem pro tebe hrou,
A mě je teď moc smutno.
Ty nechal jsi mě v poli zamilovaných stát,
Nemiluješ mě a vzdáš se našich snů
Já musím sama tu smutnou hru dohrát
Neláká mě kouzlo krásných dnů
Je indigově tmavá noc,
Já na rohu skály stojím.
Né nevolám o pomoc,
Na skále slzy roním
Slyším hlasy lidí,
Tvůj mezi němy neslyším.
Jsou to lidé kteří mě mají rádi,
Bolestí na svět křičím
Mé bosé nohy pomaličku jdou,
Cítím chlad země i srdce.
Už ke konci se mé kroky přibližujou,
Náhle zafouká vítr prudce…
…
Snad všimneš si že jsem zmizela,
Snad dojde ti že jsem tě doopravdy milovala,
Snad řeknou ti že jsem zemřela,
Snad malá vzpomínka se ti v srdci schovala…
Komentáře (0)