Anotace: ...
Já zůstala... ráda bych došla proměny, naučit se být sama sobě pevným bodem vesmíru... až to budu umět, třeba zůstanou i ti, na nichž mi opravdu záleží...
Tvůj text je úžasný! Promluva z duše... vkládám do oblíbených, prosím.
13.05.2016 08:58:45 | Helen Zaurak