Na povrchu vyrovnaná, klidná a mlčící,
nitrem rozervaná, zoufalstvím a vztekem řičící.
Jako vodní proud, co se líně vine přes řeku,
aby tam, o kousek dál…nadělal paseku.
Z potůčku řeka, z řeky moře v bouři…
zhasnuté peklo, oheň, dým… všechno ve štiplavém kouři.
Místo očí světlomety šlehající nože do zvědavých pohledů.
Přemoci vlastní nezdar, nesvedu L
Je to jako proud, co chytne a nepustí.
Moje emoce jsou uzavřené v kruhu, nikam neústí.
Nepohnu se vpřed a zpátky k té bídě už taky nechci jít.
Přemýšlím…Fakt přemýšlím, pro co vůbec žít.