Květy kopretin pod hvězdami mlčí
o milování svlačce, sedmikrásek
a ve stínu jasanu se krčí
urny zpopelněných lásek
Dnes je takovej večer..
právě je pozoruju..v měsíčním svitu
očima hladím jejich tvary
každá sebou unikátní
18.05.2016 22:34:18 | Jin&Jang