Vítání
Jarní sníh
hladí hebkost ramen
Světlý stín
dráždí očí plamen
Palác vzpomínek vymírá
ledopádem se přikrývá
jednou v roce na potoce
Morana zhasíná
Smutek nenaplní řád
nestvořených zahrad
pláčem do klína
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Nikita44, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)