Z rana
Mesicni srpek zarizl se do tmy,
andele noci natahuji dlan,
berou mne s sebou do temnych koutu,
do svetla svetel chladnych ran.
Septaji temne, vim co to znamena,
sviraji pevne, mou dusi bez zabran.
Beze snu noci, v jejich moci,
spoutana okovy prazdne bezmoci,
hledam nadeji dalsiho rana,
snad prijde... z rana.
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno, Jin&Jang, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)