Prazdny ram
Krok vpred a dva zpet,
hlavou proti zdi a s proudem,
v naruci tmy a podruci svetla,
vede Tva cesta bez cile.
Nevede ke mne ani dal,
srdce nebije v mem rytmu,
trpi arytmii vsedniho dne,
z nevsednich stripku poskladane.
Zaviram oci, aby nebylo,
videt mi do duse,
zaviram oci, abych schovala,
ten prazdny ram.
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Mácha, Jort, Petbab, Móny, Jin&Jang, Kubíno
Komentáře (8)
Komentujících (3)