Zmítající skrývání
Nauč mne v sobě chodit
tiše a měkce našlapovat
nezavírat dveře
na které smích klepe
nechat okna otevřená
pro příležitostného zloděje
Cítit klid co vane
rozprostřenou krajinou
MNOU
marnivým
srdéčkem mrazivým
Krmené pláčem ranní rosy
NAUČ MNE V SOBĚ CHODIT
navěky věků
bosí
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)