Bez zabran
Vidim Tvou tvar,
jenz je vzdalena,
miha se ve zpytu,
semknute.
Jemne kontury,
ztraceny,
v oparu ostrych hran,
obrousenych ran.
Splyvaji tise,
zpivaji pisen,
ve svitu brzkych,
ran.
Tva hvezda stoupne,
ma vaha klesne,
zustane v propadlisti,
dejin.
Bez zabran...
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Mácha, Jin&Jang, Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)