Na sirem mori
Mas svuj svet,
ktery Ti patri,
mas svuj zivot,
jenz mi nepatri.
Ziju v iluzi,
nocnich ptaku,
ti veri v peri,
bilych mraku.
Nejsem ta,
ktera neco zmeni,
jsem jen ta,
v jednom zneni.
Pritel do deste,
bez deste z mraku,
do splinu bez rymu,
uvizlych vraku.
Jsem vlnou... na sirem mori.
Přečteno 432x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Jin&Jang, Móny, Frr, Jort, Mácha, Kubíno
Komentáře (3)
Komentujících (3)