Anotace: Bezesné noci s Hemingwayem
Zavírám oči
okna
bez okenic
co by
v dešti
umlátiliy
můj
smutek
do němoty
Okna
co vedou prý
až
do duše
topící se
v kalužích
všedních dní
rozpálených
touhou
přes popraskané
rty
šeptám
svojí lásce
ať zůstane
do rána
a taky o životě
že mi už zvoní
.
.
hrana