Těžko je mi

Těžko je mi

Anotace: chce se řvát...

Daleko tam za mořem
byla jednou z nás
dala lásku i nám všem
a už nebyl čas
povědět jí zas
jak ji máme rádi

 

Těžko je mi
chce se řváti
už se nikdy nenavrátí
v dáli odešla nám žena
mladá, s duší laskavou

 

Její rodině chci dáti
najevo tou dálavou
podporu a poslat v mracích
jak to strašně bolí nás

 

Co se s její péčí ztrácí
nezahojí ani čas...

Autor Kapka, 04.06.2016
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, JSJ, Jan Urban, Kubíno, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Víra není jenom berlička, a proto také pevně věřím, že se opět setkáme.

01.07.2016 16:45:31 | Jeněcovevzduchukrásného

líbí

Život bere i dává, a právě proto mám ho tak ráda...

28.06.2016 07:59:49 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel