Pláč
Anotace: jen mé myšlenky prej pišu srdcem tak to sem mam dat
Brečím a ty to nevidíš,
Brečím a ty to neslyšíš.
Přehlížíš mě schválně ,
Všechno dělám marně.
Teď už to chápu ,
Je to marné,
Já věřila ti,
A tys zklamal
Já milovala tě,
Srdce své ti chtěla dát.
Já byla bláhová ,
A tys byl hráč
Tak proč smi tak ublížil,
A rovnou neřekl běž a žij.
Ted už to půjde těžko ,
Mé srdce je plné lži
Komentáře (0)