i přes tabule skel
umazané tahy dlaní
jakoby bez rozmyslu,
vidím obrysy pláče
přivonělas k chtíči neznámého
a pálí tě tvá vlastní realita
ale já už jsem ten za oknem
co může jen nenávidět
šmouhy minulosti
moc pěkně vykreslená (vidím každou šmouhu:)... jen, když minulost nenávidíš, stále ještě nemáš tu správnou vzdálenost ... :)
16.06.2016 14:08:42 | Ragnell
Máš pravdu. Nemám. Ani odstup není korektní. Díky za zastavení se ...
16.06.2016 14:13:09 | Marcone
Ragnell, dobře (dle Merleho) vykaděno vyzpíváno. Aneb souhlas s tebou.
Marcone, opravdu jsou doby temna po kterých pomalu vše k dobru spěje.
16.06.2016 15:15:56 | Slav Milo