Aj tak končia šelmy
Čo chce loviť slabé zviera
príliš skoro na svitaní
keď sa už len poneviera
lúkou nekvitnúcich dlaní
zbytočných, zdochla v nich viera
plachosť - to prekliatie laní
z kolien sa už nepozbiera
dravosť si ho nepodmaní
zdochla chuť po kriku pera
z kuchyne dní je chudera
načo strieľať zvoncom
do šelmy čo sa pozerá
na nadšenie buldozéra
keď sa blíži s koncom
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., básněnka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)