Pállizacce
Anotace: Vteřina všednosti
Všichni
i mladí neklidní muži
milosrdně kroužící
vrhajíc se k nohám
nedosáhnou lesku zbroje
armád promarněných tužeb
Nekončící proud
po míjení
ohraničený prázdnem tryskajícím zevnitř
Spřažená přání
spálené výčitky
a otrávený chřtán žluči
Strach z pohrdání
korunovaný Ohně-strojem marnosti
ZAMILOVANÍ
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)