Tri tecky
V barvach duhy
v moci sluhy
hledim skrz pruhy
do bezmoci
s dluhy.
Svet se otocil
se mnou zatocil
Tys mne zaskocil
stojim
ve snu hledajic cil.
Vzdal ses sebe
ve prospech Tebe
hledis do sebe
moc to zebe
a boli.
Postavil jsi hraz
promenil jsi snaz
nas pribeh bez nas
na tri tecky
na zaver.
Přečteno 463x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, Fany, Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)