Anotace: ....
Chci ti plout
ve vlasech
kam už
mohou jen hvězdy
...
(a mocná ruka Boží)
Celou dobu
plujeme někde
mezi
životem a smrtí
a pak to
zabolí
ta vzpomínka
zmuchlaná
jako
kulička
z alobalu
co
marně
zkoušíme
zatlačit
zpět
do nitra
než
na tváři
splyne
se slanou linkou
ostatních
smutků