Anotace: když jdeš spát, říkáš si, že den, který jsi prožil, byl vlastně sen a nový den přinese změnu a bude lepší a konečně lepší, ale pak se probudíš a je zase ráno.....
Je ráno.
Další z dlouhých a nekonečných rán
v postel s jedinou myšlenkou,
která jako jed se šíří celým tělem,
po noci kdy, neklid střídal smutný sen.
Mám žít a být?
Je ráno.
Další jedno z mnoha, kdy nevím jak dál
Bez Tebe a jako trest vlastní ješitnosti,
mlčí Tvé zprávy.
A to hlučné ticho....
Je ráno.
Dlouhý den před prázdnou hlavou cokoliv pochopit a jít,
sebrat se a prijmout vlastní hru
a Tvá pravdila.
Je ráno
a už chci ať je noc....