Noc
Je noc, ktera se v den prehoupla
sviti uz posledni hvezdy nebe
oci mam ztezkle touhou
ne a ne zavrit se.
Ty spis, snad i sen
za vicky mas
pocitam hvezdy
jenz mi jeste zustaly.
Je jich malo
tak zalostne malo
asi uz svita...
Svita na lepsi casy?
Jesitnost vyhrava
dava sach vsemu
co kdy smysluplne znelo
a mne prisoudila mat.
Oteviram oci a je stale noc...
Přečteno 471x
Tipy 7
Poslední tipující: Mácha, Philogyny1, Kubíno, Jin&Jang, Jort, Fany
Komentáře (7)
Komentujících (5)