Výčitka.
Anotace: Poslední rozhovor. Smutná slečna Beznaděj Nemilovaná a mladík Zaslíbený Jiné.
Sbírka:
Dno má více pater
Být sama mezi tisíci
je jako rána palicí.
Míjí mě davy hučící.
Skrývám své oči plačící.
Chtít sedět v koutě
ne v čele stolu,
kam stále zvou tě.
Nezájem k bolu.
Hlasitě mlčet.
Potichu řvát.
S úsměvem brečet.
Slabě se prát.
Slzy jak střepy
bolí mě na tvářích.
Jsi jako slepý.
Tulím se k polštáři.
Poslední úsměv mi dáš.
Říkáš tím: "Už se nesnaž
a všechny naděje smaž..."
Vím, že už nezavoláš.
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: MA t HA, Eleanor
Komentáře (0)