Anotace: Na konci je vzdy tecka, tvrda,rychlá a presna.
Rychly rozsudek
Konec a zvonec tak rychly
Ze ani slovo z mych ust miluji Te neodeznelo
Prazdno
Hluboke tmave prazdno a dno samotne podstaty
Najednou smysl se vytratil
Jen vesmir plny hvezd nad Tebou.
Nekdy prazdno byt nemusi, jen my si ho vytvarime...
18.07.2016 22:15:04 | Zrzi
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?