Matricaria chamomilla et in carcere
Anotace: Heřmánek ve vězení. Splácíme mnohé ... splácíme mnohým ... bez šance splatit vše především sobě ...
Přišel jsem na cestu, co má svou zeď
o ni spím opřený, na ni se dívám
pruhy mi nedali - jsem celý šedivý
a od slunce dělí mě ostnatý drát
zeď je mou zásobou letních kin
Tohle jsou mříže, od sebe dělí každého z nás
"Maminko, takhle mě přivezli,
měl jsem pouta a kožený pás
a na pár metrech mě nechali,
abych si rozprostřel svůj celý svět.
Mám se tu dobře a nejsem hladový
sedni si, maminko, prosím na můj klín
řekni mi, že mě máš ráda
Můžu ti napsat, ale nesmím to říct
jinak by dopis můj k tobě neposlali
Sedím tu sám, ale zítra prý přijde nový
po dlouhé chodbě nám stíny v noci běhají
maminko, já se zde bojívám,
přesto jak velký jsem tvůj syn."
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, MARKO, zdenka, jondys, Fany, Jort, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)