Týdny a měsíce
jsem tam stál
pod oknem potemnělým
zasnouben s krupobitím
a ženatý s vánicí
v mrazu i dešti
a čekal
a čekal jsem
na jediné rozžhnutí žárovky
na jediné pootevření okna
na jediný úsměv za záclonou
na jedinou...
Jmenuje se 90-60-110
a jediné
co mi ji připomíná
je nedopitá lahev tuzemáku
a jediné
co mi pomůže
na ni zapomenout
je dopitá lahev
a pilulky Xanaxu