Anotace: Zoufalství Už přístala tma pod oblohu Zoufalst...
Už přistála tma pod oblohu
Zoufalství a nic víc
Už odehrál si poslední notu
Zoufalství a nic víc
Už vyřkl jsi tu prokletou větu
Zoufalství a nic víc
Na smrtelné posteli se obracíš
Zoufalství a nic víc
To je tak když mrazí tě po zádech
Zoufalství a nic víc
Protože ses zmohl jen na výdech
Zoufalství a nic víc