Smutná tu sedím v černé díře.
A skučím, trpím. Jako zvíře.
Čekám a čekám na rytíře,
který mě zachrání.
Nepřijímám už výzvu k boji.
Myšlenky se mi stále rojí.
A naplňují hlavu moji.
Ona se nebrání.
Život okolo pořád běží.
Já sama žiju v temné věži.
Chci, ať mě někdo pevně drží...
Jaké to selhání.