Krásná...velmi...Cítím, že na tátu opravdu hodně vzpomínáš.
Ale jak sám píšeš, ještě máš čas a Žij!!!Vše má svůj Řád a není kam spěchat.Tatínek na Tebe určitě ,, počká" věř tomu.
..ST..
20.09.2020 21:38:46 | Jaruška
tady opět..první půlka má šmrnc, druhá trochu drhne, ale co se týče celkové atmosféry, nemám výhrad.. a snažím se vcítit, pochopit. text zřejmě zafungoval tak, jak má.
01.08.2016 22:40:49 | Poločas Rozpadu