Vlaštovky
Anotace: Krátká, alegorická báseň (ani nevím jestli to existuje)
Sbohem!!! Řekla jsem,
už nemohu dál.
Naposled políbím,
a odlétám
na křídlech vlaštovek.
Pac a pusu!!! Usínám,
ať hezké sny se mi zdají!
Ať blechy koušou mě celou noc!
Vlaštovky tiše odlétají...
Sbohem!!! Mrzí mě to,
jak těžké je loučení.
Slzy po tváři mi stékají,
vlaštovky vzlétají
a já na jejich křídlech.
Komentáře (0)