Dobrý
Vo vesmíre je zábava
len tam sa môžem vyblázniť
až z toho rozum zastáva
i mne samému, strácam niť
myšlienok v stave beztiaže
k Zemi úspešných frackov ma
ničového nič neviaže
na slovo ´k veci´ lakomá
ničovaté nič nepovie
ak by aj chcela, sčervenie
v hrdle plač dusí, svoje vie
ako Mars bude? ale nie
na uhoľ sčerná modrá vôd
spopolavie sneh na póloch
vyplačem sa tiež, zdolám plot
ostnatý, v planých bláboloch
voľkať si neviem, spyšnel som
najnovšie ufo mám, viem čo s ním
neriešim koktejl s Guinessom
´vyvolených´ neprezvoním
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Amonasr, Frr
Komentáře (0)