přijdou tak divný dny
kdy nebudeš sám sobě věřit
poztrácíš svý iluze, sny
kdy raději chtěl bys nežít
každý si musí prožít svý
jak nenechat se na dno srazit
každý si musí prožít svý
trápení
každý si musí prožít svý
co bude jeho nervy tužit
každý si musí prožít svý
zklamání
na konci těch divných dní
o sobě budeš vědět svý
na konci svých dní
Tahle se mi vybavila, když jsem si to četla: https://m.youtube.com/watch?v=pG_Q4nCPDmI
Divným dnům nejlíp utéct, třeba vyrazit na výlet někam do neznáma ;-)
21.09.2016 21:34:17 | AndreaM
Myslím si, své vím již nyní...
Máš to pěkné, Bogene, i když zneklidňující.
10.08.2016 22:40:06 | Helen Zaurak
Trápení nám sice pomáhá poznat hranice našeho ega, ale podstata naší duše a láskyplnosti není stvořena proto, aby trpěla, láska a světlo jsou silnější, než "karma" a proto hledat svou duši, vrátit se k sobě a zjistit, že všechna naše trápení jsou jen dočasné iluze :-) díky
10.08.2016 06:00:03 | Marsinka