Nejsem malíř ba ani houslařem ni.
Anotace: Kdo nám tahá za nitky života?
Nejsem malíř, abych si vykreslil svět
ani sochař, abych štěstí vytavaroval
ani houslař co do dřeva vkládal život
když viole křivky namaloval .
Jsem jen nemocný poet, co skládá slova v řádky
co tvoří verše a do úst Vám je vkládá.
Co pocity přetváří v úsměvy a štěstí
když život nám z rychlíku ukázal záda.
Přešel jsem strmé stráně i doly
až našel jsem řeku, co plyně líně
ztrácí se život pramen po prameni
jak ruka milence v opuštěném klíně.
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., Fany
Komentáře (7)
Komentujících (3)