Pozdě večer, když už všichni spí,
schoulím se a schovám tvář do dlaní.
Slzy mi pomalu stékájí po líčkách,
cítím se jako ve smutných básničkách.
Koukám do stropu a usnu až k ránu,
ráno však vypadám jako po flámu.
Nasadím úsměv a nikdo nic nepozná,
upravím se, ať vypadám jak princezna.
Celý den se směji bez přestání,
život si užívám bez ustání.
Večer si sednu a sejmu masku,
pobrečím v koutě a ráno znova,
nasadím úsměv a smutek schovám.
Taky to znám, jak zpívá Karel Kryl: "... a ač je očím do breku, ústa se smějí...". Pěkné :-)
10.10.2016 13:27:38 | Jenda P.
čoveče, to nemáš vůbec špatné, co se týče obsahu a toho, jakým způsobem mluví ke čtenáři. má to jistou jiskru.
12.08.2016 22:57:12 | Poločas Rozpadu