Anotace: zosobněná...
Jsem blankytnou pavučinou
uprostřed lužních lesů
lehce se roztrhnu
když břímě doby nesu.
Ztrácím se v konečnu
těch lesních porostů
setnu se z větvoví
až do něj dorostu.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?