Anotace: .
Pod černými víčky tichá je noc.
Hluboká a kalná je řeka.
Jen láska jediná má tu moc.
Jen ona si šaty svléká.
Pod bílou košilí červená krev.
Uvadne růže, i kdyby ji prosili.
Co zpívá řeka, když je opravdu zle?
O slzách těch, co ji kdysi zrosily.
Se srdcem bijícím utichá zpěv.
Pod zčeřenou vodní hladinou
není už slz a není už krev.
Odešel, z lásky, za jinou.
Moc hezká smuténka o lásce
A i když odešel jinam
láska si šaty dál svléká.*;)
06.02.2022 10:30:44 | jenommarie
děkuji, Maruško, že mě čteš. mám velkou radost. :-))
07.02.2022 01:56:18 | Iva Husárková
:)) s velkou radostí milá Ivuško *
Ještě přijdu ** máš to tu pěkné.
Papa a jsem ráda, že se raduješ...to byl též účel:))
DĚKUJI a krásný den
07.02.2022 08:21:47 | jenommarie
O slzách těch, co ji kdysi zrosily... oprav si prosím i... i tak - líbí se mi
08.10.2016 00:29:00 | janewe