Anotace: skoro o životě...
Smrt přichází
zadarmo
jako holka v baru
elegantní a štíhlá
pro kterou bys obrátil
všechny své kapsy
Ona se však
jen ironicky ušklíbne
U ní se totiž platí
jen slzami
...
Pro mosty
co nevedou přes žádnou řeku
jen mizí v mlze
Pro lásky
kterým už je dobře
ale v našich srdcích
nezemřely
Pro život
který je krásný
a smutný
...pro lásky, které nikdy neumírají a dokud žijeme, budou hřát...
20.08.2016 22:50:37 | Philogyny1
Děkuji, je to tak ;-)
Po roce i za sto let...
Děkuji za komentář.
21.08.2016 10:19:57 | Jasmin de Paris
most odnikud nikam
milovat.. pak vzlykat
vzpomínky hřát v zkřehlých dlaních
od večera do svítání..
20.08.2016 20:26:23 | hanele m.
Tvoje komentáře mám ráda, Hanele :-))
21.08.2016 10:19:10 | Jasmin de Paris