Slzy z nebe
Anotace: ..20.8.2016 + ...
Na asfaltové peřině
v nachovém rubáši
leží tělo bez duše
Nebe se rozplakalo
a srdce krvácí
jak zasáhla by jej rána z kuše
Život je pomíjivý
a život bolí
když ti facku z rána dá
Jeden den směješ se
další ležíš v krvi
je to neférová hra
Každá ztráta
hrozivě bolí
a marně hledáš smysl bytí
Život je šmejd
a sype do ran soli
když do pasti tě chytí
V té srpnové noci
kdy plakalo nebe
kdy v nachovém rubáši leželo tělo
Smrt vzala si něco z nás
smrt vzala si tebe
v té srpnové noci jen plakat se smělo
Přečteno 471x
Tipy 11
Poslední tipující: januve, Nikita44, Iva Husárková, jitka.svobodova, zdenka, Lioness, Ormissia, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)