Anotace: Pro tu která zmizela a nyní ji vidím zas ... když jsi byla pryč byl jsem ztracen ...
Spíše než řev, šepot slyším
spíš vidím dál než blíže
a v ramenou mračen tíže
a hrdinně se stydím
Ztratil jsem jiskru v oku
ztratil jsem horký dech
mám štěstí a v něm pech
ztratil jsem chuť k zlatému moku
Snažím se žít a umírám
snad slunce nemám dost
snad mám slabou kost
a snad jentak přežívám
Chci žít a cítit Tebe
chci žít a lásku znát
pak bych se nemusel bát
tmy co se šíří a zebe