Stena

Stena

Anotace: ...možno ma tá stena drží na žive, a prvý kontakt so svetom ma zabije...

Realita ma tlačí zo všetkých strán.
Odporný stereotyp života.
Viem dobre, že si za to môžem sám...
A táto večná samota.
Už ma viac zabíja ako teší,
Akoby všetci išli autom, zatiaľčo ja idem peši.

 

Postavil som okolo seba stenu,
a teraz čakám v tme naivne,
že ju niekto prelezie na druhú stranu. 
Že niekto tú temnotu rozoženie. 
Že bude mať vôbec niekto tú snahu.
Že ma tam nájde sedieť v rohu...
A rozdrví na prach moje väzenie.

 

Ale možno ma tá stena drží nažive,
a prvý kontakt so svetom ma zabije.
Záchranca, a zároveň vrah...
Stojí to za to riskovať?

Autor MA t HA, 30.08.2016
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: bogen, DigBallz, Jakubko, jitoush, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

občas se cejtim úplně stejně, jen to nedokážu takhle vyjádřit. jinak dobře napsaný, závidim ti tvoji schopnost takhle vykreslovat pocity

23.10.2016 22:06:12 | DigBallz

líbí

Ja sa takto cítim prakticky stále... Ozaj nie je čo závidieť. Ale vďaka.

23.10.2016 22:18:50 | MA t HA

líbí

Vidím v tobě potenciál.

05.10.2016 22:03:24 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel