Z minulosti černá stopa z tmy,
stejně jako rakovina bují.
Stavím mosty mezi propastmi,
které nás od sebe oddělují.
Velkou bránu chvatně kopu zdmi,
za nimiž Tě moje srdce ztrácí.
Moc Tě prosím, prosím, odpusť mi,
za tak slabou lásku, která se Ti vrací...
To je krásné tak, že se mi nechce šaškovat.
31.08.2016 22:34:36 | klaun