Anotace: ... Říkám tomu, ty chvíle kdy bych mohla začít psát Babičku. Kdo nechápe, nechť si přečte zivotopis B. Němcové.
Ze smetiště vítr vál, a bolístku vám pofoukal. Posílí vaše naděje, snad vaše tvář se zase usměje.
Krásná je vaše básnička.
02.09.2016 06:17:27 | klaun
Moc smutný. Je mi to líto. Krásný den.
02.09.2016 04:55:28 | Iva Husárková
...smutek prožívám umírněně, vlastně tak jako hezky. Nebo alespoň ne akutně : ) v každém případě dík za komentář!
02.09.2016 23:45:32 | Leterr