Absťák
Anotace: Popis deprese drogového abstinenta a jeho stavů.
Probouzím se do reality, vnímám všechny ty pocity.
Pálí mě oči a slábnou mi ruce, namáčím se do temnoty.
Mysl mi slábne a já blednu, táhnu se ulicí a pláču.
Bolí mne břicho, tlačí mě hlava, pomož mi, zase se vleču.
Srdce mi netluče, tep slábne a já padám k zemi.
Bolest utichá, modlím se k nebi, bůh se na mě zase tlemí.
Komentáře (0)