Sama doma
Anotace: Cesta za prací a já doma sama
Stýská se mi
po dnešním dni i včerejším
co jsi doma ještě byl..
Jsme dva blázni v zemi..
kterou kdosi nocí i dnem přepůlil.
Stýská se mi
ticho je..
Jen pes u dveří stojí...
Čeká pána za nimi...
Slzy mi všechno dvojí...
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Misha, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)