Anotace: Samota dokáže být krutá. Obzvlášť ve chvíli, kdy člověk potřebuje pomocnou ruku.
já vím že nejsem zrovna fešák, ale stvůra. Tady máš tip za pěknou báseň a já jdu :-)
14.09.2016 18:28:04 | klaun
Ahóóój... tady je stvůra, ale klidně spi, ještě je brzy. Budu se na Tebe hnusně mračit, abys měl dobrou náladu... Líbí se mi. :))
14.09.2016 04:34:41 | Iva Husárková
To znám velice dobře jak chutná samota.
13.09.2016 23:32:02 | jitka.svobodova
To jsem rád, že jsou lidé, kteří to chápu a možná se i ztotožní s básní. Bývá to těžké a mnohdy to dost poznamená.
13.09.2016 23:40:06 | Vaazard