Slzy mi po tvářích kanou
Na srdci velkou bolest mám usazenou
Ta bolest mě sžírá, nechce odejít,
nadále ve mně zůstává
Duše má klid nenachází,
tímto světem bloudí,
nemám zdání, kde zakotví
Duše má velmi zraněná,
rány její se velmi těžce hojí
Duše má se snad nikdy nevyléčí
utrhnu proutek vrbový,
Zaženu bolest do křoví.
a pro duše potěchu,
Pár lískových ořechů:-)
17.09.2016 18:05:19 | klaun
úplně jsi mi vyrazil dech:-) děkuji za tak potěšující slova:-) vykouzlil jsi mi úsměv na tváři:-)
17.09.2016 20:00:51 | Misha
... Tvůj Cit si jej získá za každou cenu ... Láska Ti přinese Uzdravení,má sestřičko drahá... Věř mi :-)
15.09.2016 19:11:12 | Tvořilka Lenka