Anotace: volný příval myšlenek
Je to pech
když ležím na zádech
omráčen životem
když nemůžu se obrátit
a pomalu ztrácím dech
Je to pech
když oslepí mě spěch
moderní doby
když realitu ztrácím
a v půlce vzdávám běh
je to pech
když píšu po černých zdech
černobílou fixou
když to pak chci přepsat
a umlčet svůj vztek
…tichý vzdech
Jó ... je to pech, když unesen jsi na křídlech vlastních myšlenek.
15.09.2016 21:28:18 | Klára Němcová
Překročil bych tisíc řek, abych na to našel lék :)
15.09.2016 22:08:33 | Rytier Dave
Až ho najdeš, dej mi vědět prosím, taky se chci zbavit těch v zadku osin
16.09.2016 09:41:07 | Klára Němcová