Anotace: ...
Oknem místo lampy
mi svítí úplněk
a já čekám;
Za ty dny a týdny
nepřichází vděk,
já čekám;
Jen tikání hodin
šeptá jméno tvé
už se nedočkám;
Jen tikání hodin,
i to pomine;
a já? Čekám dál...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?