taková trochu bouře
Anotace: a asi ti uplavala kytara...
---
taková trochu bouře
ve který se zmítáš
ale nevoláš o pomoc
i když se topíš
a lapeš po dechu
a sůl tě štípe do očí
ta bouře jsem já
---
vlasy máš úplně mokrý
lepí se ti na záda
a asi ti uplavala kytara
(plejáda modrofialovejch pocitů)
a pak přestal foukat vítr
---
a vlny vyplavily mořskou vílu,
který se taky lepily vlasy na záda
vzala tě za ruku
(prej cestou potkala tvoji kytaru)
---
rozfoukaný stopy v písku
dvě srdce z papíru
(rozmočený)
a dva smutnoslaný poloúsměvy
a pak už jenom klid
před další bouří
---
melodie prasklejch strun
a odšeptaná písnička
na rozloučenou
---
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
Komentáře (2)
Komentujících (2)