kam kráčíš hlase z nitra
když bledý chceš být
a obloha stále Tě hledá
zvukem tak temným
že chladí i pálí Amen
v okovech vytváří z útěchy číš
mlčky mě láká " pojď blíž, blíž "
napij se a vzpomeň
na nezapomenutelnosti
... panen
mrkni, jestli rozumíš
ač stárnu nevidím líp
necítím o víc míň
jako prosba jabloní
o delší čas zrání než padnou
do sklenic smilování
...
Marcone, mi se líbí, je taková mnohoznačná, do těch sklenic můžeme zkompotovat s panenskými jablky i všechny ty touhy... :)
06.10.2016 08:18:28 | Philogyny1